dimecres, 28 de gener del 2009

Les Escodines reobre el Punt Net, la mini-deixalleria del barri



L’Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines ha tornat a posar en funcionament la mini-deixalleria que dona servei al barri, el Punt Net. Aquest servei ha hagut d’estar tancat durant quatre mesos a conseqüència de les obres de rehabilitació del Casal.
Després de quatre mesos tancat a causa de les obres de rehabilitació del Casal de les Escodines, l’AVVE ha tornat a engegar el servei de mini-deixalleria de proximitat, el Punt Net. La mini-deixalleria, que està ubicada al pati del Casal, es va haver de tancar el passat octubre per motius de seguretat i ara s’ha tornat a obrir per recollir tot tipus de deixalles.
La deixalleria, que fa més de 5 anys que funciona, està formada per una caseta de fusta a l’interior de la qual hi ha diferents recipients degudament senyalitzats per recollir piles de tot tipus, pintures, cosmètics, medicaments, radiografies, roba, ferralla, tòners, aerosols i esprais, fluorescents, bombetes, cintes de vídeo, Cd´s, cables, vidre plà, olis de cuina i olis de cotxes. A l’exterior hi ha dues gàbies per recollir ampolles de cava i ferralla electrònica. La seva estructura permet que qualsevol usuari en pugui fer ús autònomament, ja que tot està delimitat i degudament senyalitzat.
El Punt Net està en funcionament de 5 de la tarda a 8 del vespre de dilluns a divendres.
D’altra banda, l’AVVE disposa d’un servei de neteja i buidat de pisos. Més informació: recursosave@hotmail.com.