dimarts, 13 d’abril del 2010

Punts de llibre per Sant Jordi

S'acosta Sant Jordi i aquests dies al P.O. Escodines estem fent una activitat ben senzilla i que permet el coneixement mutu dels nostres usuaris.
Cada alumne elaborarà un punt de llibre a partir d’una plantilla en Writer (20cm x 5 cm) en funció dels seus coneixements: introduir fotografies, copiar i enganxar poesies d’Internet, editar text, etc. A la part del darrera hi constarà:“Punt Òmnia Escodines Sant Jordi 2010” I, si s’escau, el correu electrònic de l’usuari/dissenyador.
Un cop imprès, cada alumne folrarà amb folre transparent el seu punt. Aquest punt es col•locarà dins una caixa. La setmana de Sant Jordi, cada usuari que hagi fet un punt de llibre n’agafarà a l’atzar un altre. Si aquest punt de llibre conté un correu electrònic, aquest li enviarà un correu al seu company dient-li que s’ha quedat amb el seu punt. D’aquesta manera, usuaris que no es coneixien perquè van a altres classes, podran establir un mailing. Els punts de llibre s’elaboraran a l’hora de classe.
Aqui podeu agafar algunes idees: http://www.santjordivirtual.com/
Per cert, l'AVVE busca voluntaris per a les paradetes de llibres i roses de Sant Jordi. Ens agradaria comptar amb tú. T'apuntes?