dijous, 20 d’octubre del 2011

Nous tallers ple rendiment a l'omnia Escodines!

Els tallers de l'omnia han començat a bon ritme un any mes. Aquest triemstre s'oferten un total de 4 cursos (i mes en preparació). Hi ha:

Informatica Bàsica: curs d'iniciació per a persones que no han fet servir mai un ordinador i volen començar a prendre, o bé fa anys que no en fan servir cap. S'aprenen les eines bàsiques i es fa una petita introducció al mòn d'internet (fonamentalment el navegador). dimarts, de 17.30 a 19h.

Informatica2: taller orientat a les persones que tenen unes nocions bàsiques de com fer servir l'ordinador, pero volen aprofondir mès. Es fa énfasi especial a la xarxa, l'us correcte del correu electrònic, com fer i visitar un blog, intriducció a les xarxes socials.... es fa tots els dimecres de 17.30 a 19 h.

Fotografia i retoc fotogràfic amb Pixeler: Es un taller de nivell bàsic on s'explica el funcionament bàsic d'una camara de fotos digital. La segona part del curs consisteix en retocs de fotografies i petits fotomuntatges. Tot l'entorn del curs es treballa amb pixlr, una eina gratuïta i online per modificar fotos i retocar-les.

Informatica: manteniment. Es un taller dirigit a les persones que utlitzen l'ordinador habitualment i volen aprofondir en el coneixement i l'us de la xarxa. Tots els divendres, de 10.30 a 12 hores.

Si vols saber-ne mes, no dubits en preguntar-nos!